به گزارش مشرق، سرخابی این بار قرار است در یک دیدار دوستانه دربی 85 خود را برگزار کنند و عجیب اینکه برای این بازی آن قدر ضعیف و بیبرنامه عمل شده است که در این یکی دو هفته 3 شهر آلمان به عنوان محل برگزار مسابقه معرفی شده است. بماند که بازیکنان و مربیان دو تیم استقبال چندان خوبی از این بازی نکردهاند و به هیچ عنوان زمان آن را مناسب نمیدانند. مسئولان دو باشگاه سرخابی هم در مورد خیلی از مسائل مربوط به دربی دوستانه شفافسازی نکردهاند و کاملا مشخص است که این دربی یک بازی تحمیلی از سوی اسپانسر دو باشگاه به آنها است.
از مونیخ تا کلن
وقتی قرار شد دربی 85 دوستانه و در کشور آلمان باشد صحبت از شهر مونیخ بود اما بعد از چند روز اعلام شد محل بازی تغییر کرده و قرار است شهر بیلهفلد آلمان میزبان این بازی باشد. اخیرا هم محمدرضا داورزنی از شهر کلن به عنوان محل برگزاری دربی تحمیلی به دو باشگاه نام برده چرا که گفته شده ورزشگاه آرمینیا بیلهفلد برای میزبانی از این بازی کوچک است. شاید اسپانسر سرخابی واقعا فکر کرده از این دربی دوستانه صد هزار تماشاگر دیدن خواهند کرد! اینکه محل برگزاری بازی تحمیلی هر چند روز یک بار تغییر میکند به خوبی نشان میدهد که برگزار کنندگان این بازی برنامهریزی قبلی در این مورد نداشتهاند و به نوعی تمهیدات لازم دراینباره انجام نشده است. مگر برای برگزاری یک بازی نباید از مدتی قبل همه چیز از جمله محل اسکان تیمها مشخص باشد، پس چگونه است که در فاصله یک هفته مانده به این دیدار همه چیز در ابهام قرار دارد؟
نه برانکو راضی است و نه منصوریان
حساسیت دربی آن قدر بالا است که سرمربیان سرخابی تحت هیچ شرایطی دوست نداشته باشند در این بازی بازنده باشند. در چنین شرایطی مربیان این تیمها سعی میکنند تیمشان را در بهترین شرایط به مصاف تیم رقیب بفرستند. طبیعی است که نه پرسپولیس و نه استقلال در تاریخ اعلام شده برای بازی در شرایط ایدهآل به سر نبرند از این جهت هر دو تیم در حال حاضر در اردوی خارج از کشور هستند و با تمرینات سنگین و فشرده سعی دارند توان بدنی تیمشان را بالا ببرند.
هر دو مربی در نظر دارند در فاصله دو هفته مانده به آغاز لیگ تمرینات اصلی تاکتیکی خود را آغاز کنند در شرایطی که دربی 85 قرار است 10 روز مانده به آغاز لیگ یعنی در روز 25 تیر برگزار شود. با توجه به این قضیه طبیعی است که برانکو و منصوریان موافق برگزاری دربی 85 نباشند چرا که این مسابقه در برنامه آمادهسازی آنها تداخل ایجاد میکند. ضمن اینکه پرسپولیس در این بازی نمیتواند از کمال کامیابینیا استفاده کند و صادق محرمی هم باید در پایان تمرینات تیمش در اوکراین اردوی تیم خود را ترک کرده و برای شرکت در تمرینات تیم امید به تهران بیاید. استقلال نیز 4 ملیپوش امید خود یعنی امید نورافکن، مهدی قائدی، سیدمجید حسینی و آرمین سهرابیان را برای این دربی در اختیار نخواهد داشت.
نکته عجیب اینکه اسپانسر دو باشگاه از طریق مدیران این باشگاه به برانکو و منصوریان تاکید کردهاند که از ترکیب اصلی خود در دربی 85 سود ببرند! در این صورت اگر هر یک از تیمها بازنده دربی باشند دیگر نمیتوانند بهانهای بیاورند و طبیعی است تیم بازنده در شرایط روحی خوبی وارد مسابقات لیگ نخواهد شد. مسلما چنین مسائلی برای اسپانسر مشترک دو باشگاه هیچ اهمیتی نداشته باشد و فقط مسائل مالی برای آنها مهم است به ویژه اینکه به هواداران پرسپولیس و استقلال اعلام کرده که پیامک بدهند و ترکیب مدنظرشان را برای این بازی اعلام کنند تا پول بیشتری نصیب اسپانسر شود!
عدم شفافسازی از سوی برگزار کنندگان دربی85
شاید خیلی از اهالی فوتبال در مورد نحوه بلیت فروشی دربی 85 اطلاعات کافی نداشته باشند چرا که اصلا از سوی برگزار کنندگان این بازی اطلاعاتی در این مورد در اختیار آنها قرار داده نشده است. در سوی دیگر باشگاههای سرخابی هم حاضر نیستند موضع خود را در مورد این بازی اعلام کرده و در مورد بحث نحوه درآمدزایی از این بازی را شفافسازی کنند. اصلا قرار است نحوه بلیت فروشی این دیدار به به این خاطر مشخص نیست از برگزاری دربی تحمیلی به دو مربیان سرخابی این دو باشگاه سود مالی خواهند برد یا اسپانسر این دو باشگاه.
اعلام خلاف واقع مبنی بر هماهنگی با وزارت امور خارجه
محمدرضا داورزنی معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش روز جمعه در این باره گفته بود: «هماهنگیهای لازم با کشور آلمان و شهر کلن و وزارت امور خارجه و همچنین بازرگانی صدا و سیما برای پخش آن انجام شده، این یک رویداد ابتکاری خوب است که باعث شکلگیری تب و تابی بین هواداران فوتبال میشود».
داورزنی در حالی این اظهارنظر را کرده که پیگیریهای خبرنگار تسنیم نشان میدهد هیچگونه هماهنگی با وزارت امور خارجه انجام نشده است. بهگفته یک منبع آگاه تنها نامهنگاریای که با وزارت امور خارجه انجام شده مربوط به طاهری و افتخاری مدیران دو باشگاه پرسپولیس و استقلال بوده که در آن تقاضای صدور روادید شده بود و نامه دیگری که مبنی بر انجام هماهنگیها باشد با وزارت امور خارجه نشده است.